διεύρυνση του πέους Κορυφή Αρσενικό Εξάρτημα Προϊόν Λίστα

xxl ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ?????

Φυσικές μέθοδοι για να διευρύνει το πέος

Η κατίνα Coleman είναι ένα ερευνητικό ψυχολόγος διεύρυνση του πέους που έχει γράψει από το 2004.

Έχει δημοσιευθεί άρθρα σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά και πραγματοποιεί διαβούλευση σχετικά με τα ερευνητικά έργα που σχετίζονται με την υγεία και την εκπαίδευση. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα κέντρο στην επικοινωνία ασθενούς-γιατρού και του καρκίνου ανισότητες στον τομέα της υγείας. Coleman είναι κάτοχος Ph. D. στην ψυχολογία από το Wayne State University.

Και υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες που χρειάζονται βοήθεια. Περίπου το 40 τοις εκατό των ανδρών ηλικίας μεταξύ 40 και 70 έχουν κάποιο επίπεδο της στυτικής δυσλειτουργίας και περίπου το ένα τρίτο από αυτούς δεν ανταποκρίνονται σε φάρμακα όπως το Βιάγκρα. Νωρίτερα αυτό το μήνα, Μπανγκόκ κλινική 100 άνδρες ένα μήνα έκαναν χρήση το πέος που λευκαίνει την υπηρεσία μόλις έξι μήνες μετά άρχισε να προσφέρει την διαδικασία.

Σεξουαλική αντοχή εκπαιδευόμενος μπορεί να θέλετε να επενδύσει σε κάποια εξωγενή εργαλεία για την ενίσχυση της αντοχής του στην κρεβατοκάμαρα. Υπάρχουν σεξουαλικά παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που ελέγχουν την εκσπερμάτωση και έτσι διαρκούν περισσότερο. Ένα από τα πιο δημοφιλή από αυτά τα παιχνίδια είναι ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει γύρω από το πέος και χρησιμεύει για να βοηθήσει ένα άτομο να διατηρήσει μια στύση και να περιορίζει τη ροή του αίματος, έτσι ώστε ο οργασμός είναι καθυστερημένη. Μια άλλη μέθοδος για την καθυστέρηση κορύφωση είναι να θέσει απευαισθητοποίηση κρέμα για το πέος κεφάλι. Αυτές οι κρέμες πράξη να μουδιάζει το πέος και ως εκ τούτου επιτρέπει να διαρκούν περισσότερο. Οι άντρες που χρησιμοποιούν τα παιχνίδια και τις κρέμες με την πάροδο του χρόνου να βρείτε ότι αυξάνουν την αντοχή σε σεξουαλική συνεδρίες ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία.

Μια άλλη πρότεινε ότι penoscrotal δαχτυλίδια θα μπορούσε να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του πέους και να διατηρήσει στύση σε άνδρες που υποφέρουν από άγχος αν συνδυαστεί με PDE5 ανασταλτικός παράγοντας (στυτική δυσλειτουργία των ναρκωτικών). Ωστόσο, οι συγγραφείς θα μπορούσε να βρει μόνο δύο εκθέσεις που περιγράφεται με την αποτελεσματικότητα αυτών των συσκευών. Για πιο σοβαρά προβλήματα, ένα εμφύτευμα πέους μπορεί να είναι απαραίτητη. Η συσκευή εμφυτεύεται χειρουργικά. Φουσκώνει ή τείνει να προκαλεί στύση.

Β βιταμίνες προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία, αν και αυτά που συνδέονται με τη ζωτικότητα και τη ροή του αίματος είναι αυτοί με το μεγαλύτερο δυναμικό για τη βελτίωση της στύσης. Σύμφωνα , βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) είναι υπεύθυνη για την αύξηση της ενέργειας και την κυκλοφορία, ενώ η βιταμίνη Β3 (νιασίνη) είναι που εμπλέκονται στην παραγωγή και τη σύνθεση των ορμονών του φύλου, καθώς και την υγιή κυκλοφορία. Η βιταμίνη Β12, ίσως το πιο σημαντικό, έχει συσχετιστεί με την πρόληψη της ανικανότητας.

Πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση ή άσκηση;

Ένα αρσενικό μέλος - μετρήθηκε στο ραχιαίο, ή επάνω, πλευρά - μπορεί να θεωρηθεί κανονική σε μήκος, αν είναι τουλάχιστον τέσσερα εκατοστά (1,6 ίντσες) όταν limp, και 7,5 εκατοστά (τρεις ίντσες) όταν άκαμπτο, σημείωσε αρκετές από τις μελέτες που αξιολογήθηκαν.
Όταν οι γυναίκες συμμετέχουν σε ιατρική έρευνα εγγράφου, ότι η έρευνα είναι πιο πιθανό να λαμβάνουν υπόψη τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο που οι άνδρες και οι γυναίκες αντιδρούν σε ασθένειες και θεραπείες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη από ερευνητές του Στάνφορντ. Brambilla είπε ότι έχει γυρίσει κάτω για τρία λεύκανση ζητήσει στις 15 χρόνια καριέρας.

Προστάτη αφαίρεση μπορεί να προκαλέσει στένωση της ουρήθρας. Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται όταν η ουρήθρα στενεύει σε μια μη φυσιολογική θέση. Η ουρήθρα είναι ο σωληνοειδής δομή που μεταφέρει τα ούρα από την ουροδόχο κύστη έξω από το σώμα. Στένωση ουρήθρας μπορεί να οδηγήσει σε ουρική δυσκολίες, όπως αιματηρά ή σκουρόχρωμα ούρα, επώδυνη ούρηση, την επείγουσα ή συχνή ούρηση ή την ροή των ούρων ψεκασμό, σύμφωνα με MedlinePlus.

Δεκαεννέα άνδρες με πέος σε στύση μήκος 6-10cm λάβει την επεμβατική χειρουργική επέμβαση που εμπλέκονται πέους αποσυναρμολόγηση με αυτόλογου χόνδρου και πέντε από αυτά που βίωναν μέτρια ραχιαίο της καμπυλότητας του πέους μετά την επέμβαση. Οι συγγραφείς προβλέπουν υψηλό επιπλοκή και δυσαρέσκεια ποσοστό με αυτή τη χειρουργική τεχνική.

Η βιταμίνη Ε έχει συνδεθεί από καιρό με την αύξηση της σεξουαλικής επίδοσης, εν μέρει, επειδή σχετίζεται με την παραγωγή ορμονών, όπως η τεστοστερόνη, σύμφωνα με , και επειδή η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για την καλή κυκλοφορία του αίματος και την υγεία των μυών. Η καρδιά του Frederic Chopin, μεταξύ του κόσμου πιο αγαπημένες μουσικές βιρτουόζοι, μπορεί τελικά να έχουν εγκαταλείψει την αιτία πρόωρου θανάτου. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανδρών που περιλαμβάνονται στις μελέτες που κυμαίνονταν από 24 έως 56 και το μέσο follow-up κυμαίνονταν από τρία έως 16 μήνες. Οι περισσότεροι άνδρες που λαμβάνουν πεϊκών προθέσεων είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα εμφυτεύματα, αναφέροντας ότι η παρέμβαση είναι μια έγκυρη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία.

Πέος διεύρυνση των ασκήσεων

Σαν δευτερεύουσα σημείωση, πάντα θεωρούσα ότι το επόμενο βήμα στην εμφυτεύματα πέους θα ήταν ανάλογο της Reebok είναι στα παπούτσια αντλιών, χρησιμοποιώντας το όσχεο με την αντλία.
Η μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει, φυσικά, είναι ότι ορισμένες γυναίκες μπορεί να θεωρούν ότι μια αντλία ποδιών. Μια πειραματική θεραπεία που προέρχεται από μια δυνητικά θανατηφόρα μικροοργανισμός μπορεί να παρέχουν σωτήρια βοήθεια για ασθενείς με μεταμόσχευση νεφρού, σύμφωνα με διεθνή μελέτη που οδήγησε τους ερευνητές στο Cedars-Sinai.

Η ζήτηση για την καλλυντική χειρουργική επέμβαση είναι δείχνει κανένα σημάδι υποχώρησης, με μια έκρηξη στην Ασία, όπως και οι διαδικασίες να γίνουν πιο προσιτή και λιγότερο ταμπού, οι εμπειρογνώμονες είπε. Ακούγεται φασαρία αλλά υποθέτω steampunks θα το λατρέψουν. Ίσως θα μπορούσε να δώσει από ατμούς.

Πολλές επιλογές υπάρχουν και στην ΕΞΩΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΉ αγορά για την αρσενική αύξηση. Επιλογές κυμαίνονται από τα συμπληρώματα βιταμινών, όπως οι βιταμίνες C και Β-complex, ανόργανων συστατικών, συμπεριλαμβανομένων του ψευδαργύρου και της L-αργινίνης, της Ασίας ginseng, Ginkgo biloba, καθώς και κρέμες, έμπλαστρα και έλαια. σημειώνει ότι η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων δεν έχει καμία ρυθμιστική αρχή πάνω από αυτά τα προϊόντα και οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φαρμακολογική make-up δεν θα εφαρμοστεί. Όσοι ενδιαφέρονται να ΕΞΩΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΏΝ συμπληρώματα διατροφής πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης πριν από τη χρήση.