Πέος Διεύρυνση Χειρουργική επέμβαση Οδηγεί Σε Θάνατο

Πέος Διεύρυνση Χειρουργική επέμβαση Οδηγεί Σε Θάνατο

Πέος διεύρυνση, επίσης γνωστό ως αρσενική αύξηση, αναφέρεται σε μια ποικιλία από τεχνικές που προορίζεται να αυξήσει το πάχος, το μήκος, ή στυτικής ακαμψίας του πέους. Μία από τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι να το Kegel αυξήσεων πεών μέθοδο. Σε αυτή τη μέθοδο, θα πρέπει να σφίγγετε τους μυς του PC και, στη συνέχεια, αφήστε. Αυτή η άσκηση είναι πολύ αποτελεσματική στο να κάνει το πέος μεγαλώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπερηχογράφημα. Μπορεί να έχουν χρώμα duplex υπερηχογραφήματος, η οποία χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα για να δημιουργήσει μια εικόνα των εσωτερικών οργάνων. Αυτό το τεστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ροής του αίματος μέσα το πέος σας, που θα υποδηλώνουν ισχαιμική ή nonischemic πριαπισμός. Η εξέταση μπορεί επίσης να αποκαλύψει ένα τραύμα, όγκος ή ανωμαλία μπορεί να είναι η υποκείμενη αιτία. Αναφυλαξία , μια απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση, είναι επίσης δυνατή. Θα πρέπει να αναζητήσετε επείγουσα ιατρική βοήθεια εάν έχετε δυσκολία στην αναπνοή, έντονο πόνο, ή σοβαρό οίδημα. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την άσκηση του πέους, καθώς δεν ήταν κάτι που ήταν εξοικειωμένοι με.

Μετά την ανάγνωση μέσα από δεκάδες πληροφορίες, ήμουν πεπεισμένος ότι αυτές οι ασκήσεις είναι ασφαλείς όσο καιρό είχαν γίνει παρακάτω οδηγίες ποιότητα. Το μόνο λέξη της προσοχής ότι οι περισσότερες πηγές που έδωσε ήταν ότι ένα θερμό ήταν σημαντικό και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Οργανώνουν το χρόνο χωρίς τα παιδιά.


Όταν έχετε τα παιδιά σας λατρεύουν, βρες χρόνο να είσαι μόνο έτσι θα θυμόμαστε και να θυμίζουμε ο ένας στον άλλον για το ποιος θα ήταν πριν την άφιξη τους, ποιος είσαι τώρα, και ποιος θα είναι όταν θα έχουν φύγει. Είναι φυσικό ότι η προσοχή μετατοπίζεται προς τα παιδιά, αλλά είναι μια καλή ιδέα να θυμάστε γιατί είστε μαζί, και να έχουν ένα παιδί μαζί, στην πρώτη θέση. Είναι δυνατόν να το κάνουν να λειτουργήσει, σχηκατίζοντας μια φορά την εβδομάδα και να ζητήσει σε σχέση με πειράζει τα παιδιά. Εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, αλλά σημαντικό. Συμπληρώματα διατροφής είναι μια άλλη δημοφιλής μέθοδος που έχουν στην αγορά για πολλά χρόνια τώρα το πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε δει διαφημίσεις για τα αρσενικά φάρμακα αυξήσεων που υπόσχονται να αυξήσει το μέγεθος σας απλά με το να βρεθώ ένα χάπι μία φορά την ημέρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μαγικές θεραπείες για να αυξήσει το μέγεθος μέσα σε μια νύχτα.

Αυτά τα φάρμακα έχουν εγκριθεί για μια σημαντική ιατρική ανάγκη, αλλά μπορεί να έχει σοβαρές, ανεπιθύμητες ενέργειες, αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά," Janet Woodcock, διευθυντής του Κέντρο της FDA για τα Ναρκωτικά Αξιολόγησης και Έρευνας, είπε σε μια δήλωση. Μάθετε τα γεγονότα σχετικά με αυτές τις τεχνικές και τα προϊόντα για να αποφύγετε δυσάρεστες και περιττές παρενέργειες. Οι περισσότεροι ασθενείς βιώνουν κάποια πόνος, οίδημα, μώλωπες, και τρυφερότητα μετά την επέμβαση. Αν η περίμετρος είναι αυξημένη, το βαθμό του οιδήματος μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ έντονες. Ο δρ Ανεμιστήρα θα συνταγογραφήσει το φάρμακο πόνου, να βοηθήσει να σας κρατήσει άνετα, και πολλοί ασθενείς βρίσκουν ότι μπορούν να στραφούν σε over the counter αναλγητικά μετά από λίγες μέρες. Μώλωπες συνήθως υποχωρεί πάνω από 1-3 εβδομάδες, ενώ ήπια υπολειμματική πρήξιμο μου διαρκούν περισσότερο. Η ποσότητα του αίματος σε ημι-πέος σε στύση είναι 3/4 της ποσότητας του αίματος κατά τη στύση και δεν μπορεί να αναγνωριστεί από το χρώμα του άξονα του πέους, το οποίο θα πρέπει να είναι βαθύ κόκκινο έως σκούρο μωβ.

Πέος διεύρυνση προγράμματα άσκησης αύξηση και τον έλεγχο της ροής του αίματος στο πέος. εκτελώντας αυτό το πρόγραμμα άσκησης για λίγους μήνες ο ιστός αρχίζει να γίνει ισχυρότερη και μεγαλύτερη, και με τη σειρά της προκαλεί αύξηση του μήκους και την περίμετρο του οργάνου. Αυτές οι ασκήσεις είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, όπως είναι ο φυσικός τρόπος για να διευρύνει το πέος και πολλοί άντρες επιλέγουν να τους χρησιμοποιήσετε με την διεύρυνση συσκευές για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα. Συμβουλές: το μέγεθος του Πέους ΔΕΝ έχει ΣΗΜΑΣΊΑ, όταν πρόκειται για το σεξ. Η πλειοψηφία των γυναικών προτιμά τους άνθρωπος είχε ένα μεγαλύτερο, μεγαλύτερη και ισχυρότερη πέος και να τους δώσει εντυπωσιακό και εκρηκτικό σεξ.

Για να αυξηθεί 2 ίντσες στο μήκος του πέους σας θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το φυσικό πέος διεύρυνση των ασκήσεων προπόνηση Μπορείτε να δοκιμάσετε την πιο αξιόπιστη βραβευμένο πρόγραμμα ασκήσεις για να βοηθήσει να διευρύνει το μέγεθος σε μόλις λίγες εβδομάδες. Θα εκπλαγείτε όπως η γυναίκα σας δεν θα σταματήσει να σας ευχαριστήσω για όλη τη νύχτα με το ισχυρό οργασμό. Μπορείτε να το κάνετε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σας. Μάθετε τώρα: κάντε Κλικ Εδώ!

Οι άντρες που δεν είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ικανότητες είναι πιο πιθανό να πάρει τόνισε εξαιτίας ενός υγιεινού τρόπου ζωής έχει θετική επίδραση τόσο στην ψυχολογική σωματική υγεία του ατόμου. Bluze Κάψουλες αποτελούνται από φυσικά συστατικά που αναπτύχθηκε για να διευρύνει το πέος, οδηγώντας σε σκληρότερες ανεγέρσεις και αυξημένη σεξουαλική αντοχή. Φυσικό βότανα που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές και ασφαλείς. Αλλά μην εξαπατηθεί στη σκέψη ότι μπορείς να μεγαλώσεις το πέος σου μέσα σε μια νύχτα. Όχι, δεν έγινε έτσι. Η επιστήμη δεν συμφωνεί με την ιδέα της άμεσης, φυσικής ανάπτυξης, επειδή ακριβώς έρχεται σε αντίθεση με τις έννοιες της βιολογίας.

Η μόνη αποδεκτή μέθοδος σε μια νύχτα ανάπτυξη είναι η χειρουργική επέμβαση. Ναι, η χειρουργική επέμβαση είναι πλέον ευρέως διαθέσιμα σε όλη τη χώρα και, αν έχετε τα χρήματα να δαπανήσουν, μπορείτε πραγματικά να αναζητήσει τους καλύτερους χειρουργούς που έχουν ειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα και έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, όταν πρόκειται για τη διεύρυνση πεών πράξεις.